Canto bestaat 1 jaar

Canto Projectinrichting bestaat vandaag 1 jaar! Men zegt dat ‘de tijd vliegt als je het naar je zin hebt’ en daar kan ik me inmiddels helemaal in vinden! Met trots kijk ik terug op een enerverend jaar waarvan ik gerust mag stellen dat het ook een succesvol jaar is geweest. Kijkt u even mee?

150225-Canto-kamer-van-koophandelKamer van Koophandel

Vandaag precies een jaar geleden stond ik bij de Kamer van Koophandel om Canto Projectinrichting te laten registreren. Spannend toen ik naar binnen ging, trots toen ik naar buiten kwam! Mijn eigen bedrijf was een feit en ik kon aan de slag!


150225-mooiestartCantoEen succesvolle start

Mede dankzij de loyaliteit en het vertrouwen van zowel bestaande relaties als toeleveranciers, kon ik direct vol aan de bak; Adviseren, ontwerpen en realiseren, naleveren, service verlenen etc. Een vertrouwd beeld! Ik kan dan ook zonder meer terug kijken op een succesvolle start!


150225-mooieopdrachtenMooie opdrachten

Elke opdracht, groot of klein, heb ik zeer gewaardeerd. Graag kijk ik terug terug naar het ontwerpen en realiseren van de nieuwe backoffice bij de gemeente Noordwijk, de herinrichting van de kantoren van Twinpack en DUVAK Automatisering en de inrichting van het schitterende nieuwe bedrijfspand van Limes International te Valkenburg.


150225-nieuwindecollectieNieuw in de collectie

Ik streef ernaar het aanbod up-to-date te houden. Nieuw in de collectie bij Canto zijn de unieke zitoplossingen van Aeris , de fraaie systeem- en directiemeubelen van het Italiaanse Bralco en de prijstechnisch interessante productlijnen van het Poolse Nowy Styl. Tenslotte zijn de houten zitmeubelen van Z-Creations en Hussl een absolute meerwaarde voor menig interieur.


150225-inspiratieopdoenKennis vergaren

Elke twee jaar bezoek ik de Orgatec in Keulen en jaarlijks Facilitair in Den Bosch en Design District in Zaandam. Samen met de vakbladen houden zij me op de hoogte van wat er speelt en vind ik er tevens inspiratie en oplossingen voor lopende projecten en actuele vraagstukken.

Jarig

Vandaag is het zo ver en blaas ik 1 kaarsje uit en zeg ik u dank voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in mij heeft gehad. Natuurlijk sta ik ook het komende jaar met het gebruikelijke enthousiasme voor u klaar en stel ik het zeer op prijs wanneer u Canto kiest voor het oplossen van uw vraagstukken op het gebied van interieur.

Wie jarig is trakteert
Natuurlijk trakteer ik, maar ik stel voor dat te doen middels steun aan een goed doel. Canto Projectinrichting doet daarom een donatie aan de Stichting Kinderen van de Voedselbank.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!