Project “herinrichting backoffice” in Noordwijk

Canto realiseerde begin dit jaar een mooi project: de herinrichting van de backoffice afdeling bij de Gemeente Noordwijk.

Het project betreft ontwerp en advies, vloerbedekking, werkplekmeubilair, diverse akoestische maatregelen en dus realisatie en project coördinatie.

Wat houdt de backoffice in? De backoffice is eigenlijk het kantoorgedeelte van het KCC (Klantcontactcentrum) en huisvest het telefoonteam en de administratieve ondersteuning van het KCC. Een optimaal werkklimaat (licht, lucht, geluid en interieur) heeft hier een absolute prioriteit. In een goede samenwerking met de direct betrokkenen binnen de gemeente is een totaalplan gecreëerd (advies, ontwerp in 2D / 3D en kleurplan) op basis van wensen en eisen.

Schermafbeelding 2014-04-29 om 15.21.37

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!